Μια βραδιά Dakar και εκπαίδευση από τον Βασίλη Ορφανό στην Αλεξανδρούπολη για τους αναβάτες της Ένωσης Μοτοσικλετιστών Αλεξανδρούπολης “ΟΙ ΑΓΡΙΑΝΕΣ”.

Η VOM παραβρέθηκε στην ακριτική Αλεξανδρούπολη στις 19 και 20 Νοεμβρίου 2022, ύστερα από πρόσκληση της Ένωσης Μοτοσικλετιστών Αλεξανδρούπολης ΑΓΡΙΑΝΕΣ του προέδρου της Ηλία Γρηγοράκη και των μελών της.
Το Σάββατο 19 Νοεμβρίου στο οικοπάρκο Αλτιναλμαζή στο Theatro Cafe ο Βασίλης παρουσίασε με οπτικοακουστικά μέσα στα ένθερμα και ενεργά μέλη των ΑΓΡΙΑΝΩΝ τον τρόπο που οργάνωσε, προπονήθηκε, αγωνίστηκε και κατάφερε να κερδίσει στο πιο δύσκολο αγώνα του μηχανοκίνητου στο πλανήτη.

Μαζί του είχε την εργοστασιακή του μοτοσικλέτα RXV 450 Rally Factory Tuareg που συμμετείχε στο Dakar του 2011 στην Λατινική Αμερική, στην έκτη του εξόρμηση σε Dakar.

Ακολούθησαν ερωτήσεις από το κοινό που ο Βασίλης απάντησε σε όλες, λύνοντας τις όποιες απορίες τους, αφού ανέλυσε πρώτα τις συνθήκες κάτω από τις οποίες αγωνίστηκε, παλεύοντας στις ακραίες και δύσκολες συνθήκες της ερήμου.
Ο πρόεδρος της ένωσης και ψυχή της οργάνωσης Ηλίας Γρηγοράκης μας τόνισε ότι πρώτη φορά για τρεις ώρες είδε τέτοια προσήλωση από όλα τα μέλη του, γεγονός που έδειξε πόσο τους κέντρισε το ενδιαφέρον τους αυτή η ξεχωριστή βραδιά.

Την επόμενη ημέρα Κυριακή 20 Νοεμβρίου παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες ακολούθησε εκμάθηση και προπόνηση στο level I της σχολής ασφαλούς οδήγησης της VOM, κάτω από τις οδηγίες του Βασίλη προς τους τολμηρούς αναβάτες μέλη των ΑΓΡΙΑΝΩΝ.

Στο τέλος κλείνοντας ο πρώτος κύκλος ομιλιών και εξάσκησης με τις μοτοσικλέτες τους, ο Βασίλης ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν και παραβρέθηκαν σε μια άκρως επιτυχημένη εκδήλωση στην όμορφη Αλεξανδρούπολη και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το μέλλον.