Η VOM καλεσμένη για δεύτερη χρονιά στην Ικαρία από το μηχανοκίνητο τμήμα του αθλητικού γυμναστικού συλλόγου Διαγόρα Ικαρίας.
Το διήμερο 5-6/5/2018 η VOM ύστερα από πρόσκληση της μοτοσυκλετιστικής λέσχης Διαγόρα Ικαρίας και του δραστήριου προέδρου της Νίκου Τσεπέρκα βρέθηκε στο ακριτικό νησί και στο χωριό Ράχες, προκειμένου να συμμετέχει στην 9η Εντουριάδα hard scramble.

Οι φίλοι και τα μέλη του Διαγόρα το Σάββατο 5 Μαΐου συγκεντρώθηκαν το πρωί στην πίστα motocross στην περιοχή Πέζι όπου οι τυχεροί αναβάτες διαγωνίστηκαν σε δύο κατηγορίες, σε έναν απαιτητικό αγώνα πέντε γύρων των 11 χιλιομέτρων. Υπήρχαν και οδηγοί από το γειτονικό νησί της Σάμου όπου ανέβασαν τον συναγωνισμό και την ανδρεναλίνη των θεατών.
Μετά τον τερματισμό του αγώνα ακολούθησε η παρουσίαση των νέων αναβατών του νησιού, δίνοντας μια νέα πνοή στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα και ακολούθησε η απονομή που την έκανε ο Βασίλης Ορφανός.

Την επόμενη ημέρα Κυριακή 6 Μαΐου πραγματοποιήθηκε μάθημα αγωνιστικής προπόνησης και οδήγησης από τον Βασίλη, ενώ ακολούθησε φιλικό εντούρο στα σκληροτράχηλα μονοπάτια του νησιού, όπου η πέτρα, οι ανηφόρες και τα δύσκολα περάσματα είχαν την τιμητική τους.

Ο Βασίλης σε αυτό το σημείο θέλει να ευχαριστήσει όλα τα μέλη του αθλητικού συλλόγου Διαγόρα για την πρόσκληση και την τιμή στο πρόσωπου του, ώστε να είναι προσκεκλημένος για δεύτερη συνεχόμενη φορά στο όμορφο και γεμάτο άγρια ομορφιά νησί της Ικαρίας και σε ένα τόσο επιτυχημένο διήμερο χωμάτινης αγωνιστικής οδήγησης.