Ο Βασίλης Ορφανός ύστερα από πρόσκληση του Βασίλη Ιακωβίδη βρέθηκε στο φιλόξενο και όμορφο νησί της Ανατολικής Μεσογείου.

Εκεί είχε την δυνατότητα να οδηγήσει μαζί με τοπικούς αναβάτες enduro, σε μαγευτικές διαδρομές εκτός δρόμου της μεγαλονήσου, καλύπτοντας 200 χλμ. σε μία ημέρα από τα βουνά της Λεμεσού έως της Πάφου. Το τερέν κάλυψε όλες τις ανάγκες των αναβατών, από ανοιχτές διαδρομές μέχρι απαιτητικά μονοπάτια, με όμορφη θέα από το βουνό προς την Θάλασσα της Λεμεσού.

Παράλληλα με την εξόρμηση, ο Βασίλης παρουσίασε στον φιλόξενο χώρο της λέσχης, τις συμμετοχές, τους τερματισμούς και τη νίκη του στο Θρυλικό Rally Dakar, σε μια όμορφη και ζεστή εκδήλωση που τίμησαν πλήθος αναβατών της Κύπρου. Σε αυτή παρουσιάστηκαν όμορφα βίντεο με πλάνα από όλες τις συμμετοχές του Βασίλη , ενώ απάντησε πρόθυμα σε πλήθος ερωτήσεων από το κοινό.

Σε αυτό το σημείο ο Βασίλης θα ήθελε να ευχαριστήσει προσωπικά τους: Βασίλη Ιακωβίδη, Σάββα Καλλίνο (για την προσφορά της προσωπικής του μοτοσυκλέτας στην εξόρμηση), Χαράλαμπο Νικολαίδη καθώς και όλους τους μοτοσυκλετιστές της
Λεμεσού για το παρόν που έδωσαν στην όμορφη εκδήλωση, τιμώντας τον Έλληνα
αναβάτη.