Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013 στο Αθηνών Αρένα πραγματοποιήθηκε το ετήσιο συνέδριο μεγάλης ελληνικής εταιρίας τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού.

Ο Βασίλης Ορφανός ως επίσημος ομιλητής ανέλυσε σε περισσότερους από 1000 συνέδρους πως κατάφερε να κερδίσει στο πιο δύσκολο αγώνα του πλανήτη το Rally Dakar.

Η παρουσιάστρια Πόπη Τσαπανίδου προλόγισε τον Έλληνα αναβάτη και προβλήθηκε βίντεο με εντυπωσιακά πλάνα από τις πέντε συμμετοχές του Βασίλη τόσο στο νικηφόρο αγώνα στην έρημο Σαχάρα, όσο και από την έρημο Ατακάμα και τις Άνδεις.

Στη μεταξύ τους συνομιλία, ο Βασίλης μοιράστηκε τα μυστικά της εμπειρίας του και εξήγησε πως κατάφερε να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια και τις δυσκολίες του αγώνα αγγίζοντας τα όρια της ανθρώπινης αντοχής, αλλά και πως κατέκτησε βήμα – βήμα τη νίκη.

Οι πραγματικές εμπειρίες και τα προσωπικά βιώματα ζωντάνεψαν τις εικόνες και ενθάρρυναν τους συνέδρους να υποστηρίξουν τους στόχους τους αντιμετωπίζοντας την κρίση και να φέρουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, ακολουθώντας την παρότρυνση του Βασίλη “κάνε το όνειρο σου στόχο και το στόχο σου πραγματικότητα”.

Promo Video Vassilis Orfanos Rally Dakar