Στον απόηχο του ράλι Ακρόπολης και της σούπερ ειδικής στο Ολυμπιακό στάδιο Σπύρος Λούης, είχαμε την τιμή να συμμετέχουμε μαζί με την Ελληνική Λέσχη Φίλων Κλασικής Μοτοσικλέτας και την ΦΙΛΠΑ σε μια διαφορετική εκδήλωση με ιστορικές μοτοσικλέτες και αυτοκίνητα.
Τα μέλη των δύο λεσχών που έδωσαν το παρόν το απόγευμα της Πέμπτης 15 Σεπτεμβρίου 2022, είχαν τη χαρά να οδηγήσουν σε ήπιους και όχι αγωνιστικούς ρυθμούς μέσα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του σταδίου για μερικούς γύρους.
Το ηλεκτρονικό μας περιοδικό συμμετείχε με τον Βασίλη Ορφανό νικητή του Rally Dakar στην κατηγορία των 400 κ.εκ. το 2003, κάνοντας μερικούς γύρους όχι με την κλασική του μοτοσυκλέτα αλλά με την εργοστασιακή του προσωπική RXV 450 Tuareg Rally.
Η αίσθηση του να βρίσκεσαι μέσα σε αυτό το αρχιτεκτονικό στολίδι που φιλοξένησε μεγάλα αθλητικά γεγονότα ήταν και είναι πολύ όμορφο.

Θα μπορούσε όμως να φιλοξενήσει τα ίδια ιστορικά οχήματα με τους οδηγούς του, την ημέρα διεξαγωγής του εθνικού μας αγώνα, κατά την ημέρα και ώρα προσέλευσης των θεατών σε κερκίδες που γέμιζαν και όχι σε άδειες όπως τελικά έγινε.
Έτσι θα μπορούσε να έχει άλλη αξία αυτή η ενέργεια, ώστε να απολαύσουν οι θεατές και να χειροκροτήσουν με τη σειρά τους αυτά τα σπάνια διαμάντια της κλασικής μοτοσυκλέτας και του αυτοκινήτου. Ας ελπίσουμε ότι θα εισακουσθεί η ιδέα μας και να υλοποιηθεί του χρόνου.