H VOM παραβρέθηκε στην δενδροφύτευση που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή του Νταού Πεντέλης.

Την εκδήλωση υποστήριξε ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού Όρους.

Ο Βασίλης φρόντισε να φυτευτούν περισσότερα από 20 δεντράκια κυρίως όμως βοήθησε μικρούς μαθητές από τα δημοτικά σχολεία που είχε καλέσει στη περιοχή της δεντροφύτευσης ο Σ.Π.Α.Π. προκειμένου να τοποθετηθούν σωστά στο χώμα.

Ο Βασίλης ρωτήθηκε από δημοσιογράφους του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ να πει δυο λόγια για αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία δηλώνοντας ότι: είναι σημαντικό
να πραγματοποιούνται τέτοιου είδους εκδηλώσεις για την ανάπλαση του πολύπαθους βουνού της Πεντέλης μετά και από την τραγική πυρκαγιά του καλοκαιριού με τους 100 νεκρούς στο Μάτι.

Είναι ένας ελάχιστος φόρος τιμής για τους συμπολίτες μας που έχασαν τόσο άδικα τη ζωή τους σε αυτή τη μεγάλη καταστροφή που έγινε αλλά και στους τραυματίες που άφησε πίσω της με βαριά εγκαύματα. Τα νέα αυτά παιδάκια που ήρθαν σήμερα στο βουνό είναι το μόνο ελπιδοφόρο μήνυμα σε μια χώρα που έχει μπει σε ένα τόσο βαθύ τέλμα.

Παρόν στην εκδήλωση έδωσε και ο τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς που τους συνδέει με τον Βασίλη μια γνωριμία από το 2011 στην απονομή βραβείων από τους άντρες
της χρονιάς.