H σχολή ασφαλούς οδήγησης VOM (Vasilis Orfanos Motorsport), αναγνωρισμένη από την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας ανακοινώνει την έναρξη των κύκλων σεμιναρίων (Level I, II, III) για τη σεζόν 2012-13.

Βασίλης Ορφανός - Vasilis Orfanos

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται σε ολιγομελή γκρουπ και κατόπιν συνεννόησης με τον Βασίλη Ορφανό, νικητή του θρυλικού αγώνα  Dakar 2003. Απευθύνονται σε δραστήριους αναβάτες και έχουν στόχο τη βελτίωση της οδικής συμπεριφοράς και την αλλαγή της νοοτροπίας σε θέματα οδικής παιδείας στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Με γνώμονα την ασφάλεια στην οδήγηση μοτοσυκλέτας ανεξάρτητα από ηλικία, φύλο και εμπειρία, η εξάσκηση γίνεται με μικρές ταχύτητες ώστε να αυξηθεί η φυσική ταχύτητα των αναβατών, αποκτώντας οι ίδιοι το κατάλληλο στυλ οδήγησης απαλλαγμένο από λανθασμένες συνήθειες. Με την καθοδήγηση του Βασίλη Ορφανού οι αναβάτες προπονούνται και κατακτούν την τέλεια εναρμόνιση σώματος και μηχανής σε χωμάτινο τερέν.

Βασίλης Ορφανός - Vasilis Orfanos

Περισσότερες πληροφορίες για τη σχολή VOM μπορείτε να βρείτε  στην ιστοσελίδα  www.vorfanos .gr ή στο τηλέφωνο 6977-673262  πρωινές ώρες 9-14 ενώ υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης μοτοσυκλέτας ή/και εξοπλισμού.