Ο Βασίλης Ορφανός ύστερα από πρόσκληση του Μοτοσυκλετιστικού Ομίλου Πατρών συμμετείχε στο οδοιπορικό Οι θησαυροί των δρόμων οι 10+1 Βρύσες της Αχαίας.
Ο δραστήριος όμιλος της Πάτρας διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020, το 1ο Οδοιπορικό με σκοπό την ανάδειξη των περιοχών της ορεινής Αχαίας ενός τόπου με ιδιαίτερη φυσική ομορφιά.
Η διαδρομή ήταν 210 χιλιομέτρων με ένα λεπτομερές road book που τα παιδιά της λέσχης είχαν σχεδιάσει περνούσε από 10 σταθμούς ελένχου διεύλεσης στις αντίστοιχες βρύσες.
Οι σαράντα πέντε συμμετοχές από αναβάτες με κάθε είδους δίτροχο από μεγάλα on-off μέχρι βέσπες, έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι, ενώ στο τέλος της ημέρας ο Μ.Ο.Π. απέμεινε κύπελλα σε αυτούς που διατήρησαν την μέση ωριαία ταχύτητα των 37 χιλ/ώρα, αναμνηστικά διπλώματα και σουβλάκια για τους πεινασμένους που τερμάτισαν το απόγευμα.
Ο Βασίλης Ορφανός στην απονομή αφού ευχαρίστησε τον δραστήριο Όμιλο της Πάτρας για την πρόσκληση αλλά και την άψογη οργάνωση του συγκεκριμένου οδοιπορικού, έδωσε συγχαρητήρια σε όσους σχεδίασαν και υλοποίησαν την όμορφη αυτή εκδήλωση αλλά και σε όλους τους αναβάτες που συμμετείχαν και τερμάτισαν. Άλλωστε τέτοιου είδους εκδηλώσεις μόνο θετικά λειτουργούν στον ευρύτερο χώρο της μοτοσυκλέτας.