Το Σάββατο 30 -5- 09 στο café Cult στα Βριλήσσια στις 9.30 μ.μ. διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση του Βασίλη Ορφανού Μια βραδιά γεμάτη Dakar.

Βασίλης Ορφανός - Vasilis Orfanos

Μετά το πέρας του αγώνα στη Λατινική Αμερική στο τελευταίο email , είχε δοθεί η υπόσχεση πως όταν γυρίσει η μοτοσικλέτα και όλος ο εξοπλισμός στην Ελλάδα θα διοργανωνόταν μια βραδιά αφιερωμένη σε φίλους γνωστούς ή άγνωστους , υποστηρικτές, σε αυτούς που ξενύχτησαν αγωνιώντας να μάθουν νέα από τον αγώνα και τελικά σε αυτούς που με τη θετική τους σκέψη συμπαραστάθηκαν στη δύσκολη πορεία του Βασίλη προς τον τερματισμό .

Βασίλης Ορφανός - Vasilis Orfanos

΄Ετσι όσοι φίλοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση (περισσότερα από 350 άτομα )είχαν την τύχη να πιούν το πρώτο τους ποτό δωρεάν κερασμένο από το Βασίλη και την εταιρεία Diageo ,να παρακολουθήσουν εντυπωσιακά πλάνα τόσο από τα τρία του Dakar στην Αφρική (Ψυχές στην άμμο σε επιμέλεια του Νικόλα Ζαλμά), όσο και από το Dakar της Αργεντινής-Χιλής σε επιμέλεια του δημοσιογράφου Κώστα Κατσίγιαννη.

Βασίλης Ορφανός - Vasilis Orfanos

Εκτός από τις έντονες σκηνές του αγώνα ,οι επεξηγηματικές παρεμβάσεις του Κώστα ,έβαλαν το κοινό μέσα στο κλίμα του δυσκολότερου rally-raid του κόσμου σε τέτοιο βαθμό ώστε τα 55 συνολικά λεπτά της προβολής του DVD να καταφέρουν να μυήσουν χωρίς να κουράσουν το εντυπωσιασμένο και μέσα στην αδρεναλίνη κοινό .

Βασίλης Ορφανός - Vasilis Orfanos

Βασίλης Ορφανός - Vasilis Orfanos

Στο τελικό μέρος της όμορφης βραδιάς και μετά από τα πλάνα του τερματισμού ,ο Βασίλης οδήγησε τη πιστή του σύντροφο και σταμάτησε καταχειροκροτούμενος ανάμεσα στους φίλους του , ευχαριστώντας τους για την αθρόα προσέλευση τους.

Βασίλης Ορφανός - Vasilis Orfanos

Μετά από λίγα λόγια μέσα σε έντονα χαρούμενο και φορτισμένο σε κάποιες στιγμές κλίμα , ο Βασίλης ευχαρίστησε τους φίλους που τον τίμησαν αλλά και τον βοήθησαν ώστε να καταφέρει να φτάσει στην εκκίνηση του τέταρτου Dakar της καριέρας του .

Βασίλης Ορφανός - Vasilis Orfanos

Ακολούθησαν ερωτήσεις από το κοινό που απάντησε ο Βασίλης και κάποιες δηλώσεις από καταξιωμένους ανθρώπους του χώρου που μίλησαν τόσο για τον ίδιο το αγώνα ,όσο και για τον αναβάτη που τους κάνει περήφανους σαν Έλληνες όπως δήλωσαν .

Ακολούθησε όμορφη μουσική , κέφι και άφθονα αυτόγραφα σε όλους όσους ζήτησαν από το Βασίλη αφίσες και cart postal υπογεγραμμένα .

Βασίλης Ορφανός - Vasilis Orfanos

Στη συνέχεια μοιράστηκαν δώρα της εταιρείας ορειβατικών προϊόντων Columbia στους φίλους που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση .

Ο Βασίλης Ορφανός για μια ακόμη φορά ευχαριστεί όλους αυτούς που τον στήριξαν ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η όμορφη εκδήλωση ,αλλά κυρίως τους φίλους του που τον τίμησαν με την παρουσία τους.

Βασίλης Ορφανός - Vasilis Orfanos