Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσία του Βασίλη Ορφανού στην 76η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ως επίσημος προσκεκλημένος της εταιρείας “Ελληνικά Καύσιμα A.E.Ε”.

Βασίλης Ορφανός - Vasilis Orfanos

Ο Βασίλης Ορφανός και η μηχανή με την οποία θα συμμετάσχει στο Rally Dakar 2012, φιλοξενήθηκαν στο χώρο του περιπτέρου της BP Ultimate που υποστηρίζει τις προσπάθειες του Έλληνα Πρωταθλητή.

Πλήθος επισκεπτών της έκθεσης από την πρώτη κιόλας μέρα, συναντήθηκαν με τον Βασίλη και τη μηχανή με την οποία θα αγωνιστεί φέτος, και παρακολούθησαν με έντονο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό τις βιντεοπροβολές από την τελευταία του συμμετοχή το 2011.

Βασίλης Ορφανός - Vasilis Orfanos

Βασίλης Ορφανός - Vasilis Orfanos

Ο Βασίλης συνομίλησε και μοιράστηκε τις εμπειρίες των προσπαθειών του με μικρούς και μεγάλους φίλους, φωτογραφήθηκε και πρόσφερε ιδιόχειρα αυτόγραφα.

Βασίλης Ορφανός - Vasilis Orfanos

Η επίσκεψη της ομάδας “Φόρμουλα του ΑΠΘ, ART (Aristotle Racing Team)” στο περίπτερο, έδωσε μια ιδιαίτερη νότα με πολλές ερωτήσεις μηχανολογικού ενδιαφέροντος αλλά και αγωνιστικής προετοιμασίας, καθώς και συζητήσεις για την προετοιμασία του Έλληνα μαχητή της έρημου στο ερχόμενο αγώνα.

Βασίλης Ορφανός - Vasilis Orfanos

Η λειτουργική και αισθητική αρτιότητα του περιπτέρου των Ελληνικών Καυσίμων που φιλοξένησε το Βασίλη Ορφανό τιμήθηκε με το βραβείο “Καλύτερης δημιουργίας υπαίθριου χώρου”.