Ο Βασίλης Ορφανός ύστερα από πρόσκληση του κ. Γιώργου Κάρκου ιδιοκτήτη του café Extreme, το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 9:00 μμ θα πραγματοποιήσει παρουσίαση – προβολή – ομιλία με θέμα  “Μια extreme Βραδιά Γεμάτη DAKAR”.

Στο πιο extreme café των Δυτικών προαστίων οι τυχεροί καλεσμένοι θα έχουν την χαρά να δουν και να ακούσουν από κοντά των Έλληνα αναβάτη που έχει τιμήσει τα Ελληνικά χρώματα με τη νίκη και τους τερματισμούς του, στον πιο extreme αγώνα του πλανήτη το Rally Dakar!

Μετά από τέσσερις συμμετοχές  στην Αφρική και την έρημο Σαχάρα, και  άλλες δύο στην έρημο Ατακάμα και τις Άνδεις στην Λατινική Αμερική, με τους τέσσερις τερματισμούς του και τη νίκη του, σίγουρα έχει πολλές extreme ιστορίες να περιγράψει και να διηγηθεί.

Οι καλεσμένοι θα έχουν επίσης την ευκαιρία να δουν από κοντά τη εργοστασιακή μοτοσυκλέτα που αγωνίσθηκε ο Βασίλης στον θρυλικό αγώνα του 2011 στην έρημο Ατακάμα το πιο άνυδρο μέρος της γης αφού έχει να βρέξει πάνω από 20.000 χρόνια, μαζί με το πέρασμα δύο φορές  από τις Άνδεις σε υψόμετρο που άγγιξε τα 5.000 μέτρα με έλλειψη οξυγόνου!

Βασίλης Ορφανός - Vasilis Orfanos

Extreme καταστάσεις και διηγήσεις στο πιο extreme café των Αθηνών !

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα προβληθούν ειδικά βίντεο από τις συμμετοχές του Βασίλη μέσα στις εσχατιές των ερήμων του κόσμου, δείχνοντας με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο πόσο extreme άθλημα είναι ο αγώνας Dakar, αλλά θα ακολουθήσουν εξηγήσεις και απαντήσεις στις  ερωτήσεις που θα γεννηθούν στους τυχερούς καλεσμένους του extreme  café.

H όμορφη παρουσίαση θα κλείσει με κάποια extreme μυστικά του Βασίλη για τον αγώνα !
Για μια διαφορετική εμπειρία, σε μια διαφορετική βραδιά, σε ένα διαφορετικό περιβάλλον, είστε καλεσμένοι να έρθετε στο café extreme προκειμένου να ζήσετε μια σπάνια εμπειρία με  τον Έλληνα θρύλο του Rally Dakar Βασίλη Ορφανό!

Βασίλης Ορφανός - Vasilis Orfanos