Πραγματοποιήθηκε το 1ο Σιρκουί Μοτοσυκλέτας και Αυτοκινήτου στο Τατόι.
Πάθος, σπάνιες και καλοδιατηρημένες μοτοσυκλέτες  και αυτοκίνητα, ονόματα που έτρεχαν και έχουν γράψει ιστορία στο χώρο των αγώνων, κυρίως όμως μια γιορτή για το χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Η προσέλευση των θεατών ήταν εντυπωσιακή, οι συμμετοχές των αθλητών πολλές και  η μαγεία του θρύλου των αγώνων στο Τατόι διάχυτη στην ατμόσφαιρα.

Ο Βασίλης Ορφανός οδήγησε στην κατηγορία αγωνιστικών μοτοσυκλετών, ήρθε σε επαφή με πολύ κόσμο και έδωσε αυτόγραφα ενώ οι θεατές είχαν την ευκαιρία να δουν τις μοτοσυκλέτες με τις οποίες έχει αγωνισθεί και διακριθεί στο Rally DAKAR. Ο ίδιος ένιωσε μεγάλη συγκίνηση οδηγώντας τόσο την Parilla 175 cc του 1952 του Παναγιώτη Μαριολόπουλου όσο και τη HOREX REGINA 400 cc του 1958 του πρωταθλητή Γιώργου Ραπτόπουλου

Βασίλης Ορφανός - Vasilis Orfanos

Με δήλωση του υπογράμμισε ότι είναι απίστευτο το συναίσθημα να οδηγείς στο όριο μοτοσυκλέτες με 50 χρόνια ιστορία, αναλογιζόμενος  με τι μέσα κατασκευάσθηκαν τότε αλλά και τη συντήρηση που απαιτείται σήμερα προκειμένου να είναι ετοιμοπόλεμες προσφέροντας ήχους και μυρωδιές σπάνιες.

Τέτοιου είδους διοργανώσεις μόνο θετικές μπορούν να χαρακτηρισθούν  θυμίζοντας στους παλιούς και μαθαίνοντας τους νέους. Το ραντεβού στο Τατόι ανανεώνεται για την επόμενη χρονιά και ο Βασίλης θέλει να ευχαριστήσει τόσο τους διοργανωτές όσο και τον κόσμο που ήρθε για να παρακολουθήσει αυτό το μοναδικό θέαμα.