Βράβευση από την Υπουργό Μακεδονίας –Θράκης κ. Μαρία Κόλλια στον Βασίλη Ορφανό.

Σε μια σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε στις 12 Μαΐου στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης από την Υπουργό κ.Μαρία Κόλλια  βραβεύτηκε ο Έλληνας αναβάτης που έχει τιμήσει τα Ελληνικά χρώματα ανά την υφήλιο τόσο με τις συμμετοχές του όσο και με τις διακρίσεις του στο πιο δύσκολο αγώνα της γης το Rally Dakar.

H κ. Κόλλια κατά τη βράβευση του Βασίλη τόνισε το ήθος και τη προσφορά του Έλληνα αναβάτη τόσο κατά τη νίκη του στο παγκόσμιο στερέωμα στον απόλυτο αγώνα περιπέτειας που έξι φορές ο Βασίλης όχι μόνο έχει συμμετάσχει με επιτυχία αλλά και για τη νίκη και τους τερματισμούς του, προβάλλοντας την χώρα μας .

Ο Βασίλης παραλαμβάνοντας την τιμητική του πλακέτα από την Υπουργό αφού ευχαρίστησε τόσο την ίδια όσο και τους ανθρώπους που του έκαναν τη τιμή να παραβρίσκονται κατά την βράβευση του, δεν ξέχασε να πει και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην  οικογένεια του αλλά και τους χορηγούς του  που τον στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια .

Ενώ τόνισε τη σημασία για εξωστρέφεια των Ελλήνων ο καθένας στο τομέα που παλεύει και διακρίνεται με σκοπό να προβάλλεται τόσο η χώρα μας αλλά και οι δυνατότητες μας που είναι μεγάλες όσο είμαστε ενωμένοι και προσηλωμένοι στο στόχο μας.

Στο τέλος της τελετής δώρισε ένα βιβλίο του στην Υπουργό με την ευχή να πετυχαίνει πάντα τους στόχους της.