Ο Βασίλης Ορφανός για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά παραβρέθηκε και συμμετείχε σε έναν αγώνα που έχει γίνει θεσμός για την κλασσική μοτοσυκλέτα στη χώρα μας.

Ο Παναγιώτης Μαριολόπουλος και ο Δήμος Ψυχικού διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία έναν αγώνα στα χνάρια και στην ίδια διαδρομή με αυτή της πρώτης διοργάνωσης του 1929.

Μπορεί να πέρασαν τα χρόνια όμως η αγάπη για την κλασσική μοτοσυκλέτα έδωσαν την σκυτάλη σε σύγχρονους αναβάτες με ιστορικές μοτοσυκλέτες, καταφέρνοντας να γυρίσουν πίσω το χρόνο σε μια γιορτή για την μοτοσυκλέτα.
Η παρουσία των θεατών ήταν μεγάλη σε ένα ευρύ φάσμα που κάλυπτε όλες τις ηλικίες , δίνοντας την δυνατότητα να θυμηθούν οι μεγαλύτεροι και να μάθουν οι νεώτεροι.

Ο Βασίλης άνοιξε την διαδρομή του αγώνα με την εργοστασιακή του μοτοσυκλέτα που αγωνίσθηκε στο Rally Dakar, μαζί με τον νέο αναβάτη του Team Skourtas και τον Ανδρέα Ψυχογιό.

Ενώ στο TT έδωσε το παρόν με μία BMW R 12 του 1938 ύστερα από παραχώρηση από την προσωπική συλλογή του Παναγιώτη Μαριολόπουλου (Προέδρος του Ελληνικού Μουσείου Μοτοσυκλέτας).

Ο Βασίλης σε αυτό το σημείο θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους έδωσαν το παρόν σε αυτό τον αγώνα θεσμό, δίνοντας παράλληλα συγχαρητήρια σε όλους όσους βοήθησαν στο να πραγματοποιηθεί αυτό το δύσκολο εγχείρημα, και να ανανεώσει το ραντεβού της VOM για του χρόνου.