Την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020 ο Βασίλης Ορφανός ύστερα από πρόσκληση του προέδρου της εταιρείας Σαμαράς & Συνεργάτες κ. Δημήτρη Σαμαρά, πραγματοποίησε ομιλία στους μηχανικούς της ομώνυμης εταιρείας στην Αθήνα, με θέμα την προσήλωση στον στόχο.

Σε ένα πολύ όμορφο και φιλικό περιβάλλον του ξενοδοχείου Marriot, ο Βασίλης μοιράστηκε τα μυστικά της επιτυχίας του, και εξήγησε πως κατάφερε βάζοντας στόχους, να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια και τις δυσκολίες που βρήκε μπροστά του στον νικηφόρο του αγώνα του Dakar διασχίζοντας την έρημο Σαχάρα.

Προβλήθηκε βίντεο με εντυπωσιακά πλάνα από τον συγκεκριμένο αγώνα, και ανέλυσε πως η ομαδική δουλειά με την Γαλλική ομάδα υποστήριξης, ξεπερνώντας όλοι μαζί τα όρια της ανθρώπινης αντοχής, κατάφεραν ύστερα από 19 ημέρες και 10.000 χλμ. να κατακτήσουν βήμα- βήμα την νίκη στην κατηγορία των μοτοσυκλετών μέχρι 400 κ.εκ.

Παράλληλα με ειδική προβολή ο Βασίλης εξήγησε μέσα από πραγματικές εμπειρίες και βιώματα πώς μπορούν οι μηχανικοί του ομίλου Σαμαράς & Συνεργάτες να υποστηρίξουν τους στόχους τους, αντιμετωπίζοντας την όποια δυσκολία πετυχαίνοντας τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για την εταιρεία τους.

Η πολύ όμορφη βραδιά έκλεισε με την παρότρυνση του Βασίλη ¨Κάντε το ανέφικτο εφικτό , κάντε το στόχο σας πραγματικότητα, δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις, αλλά σκληρή δουλειά.!”