Η VOM και ο Βασίλης Ορφανός ύστερα από πρόσκληση του δημοσιογράφου Νίκου Κορόβυλα δοκιμάζει και αναλύει για την εκπομπή αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας της ΕΡΤ, την νέα V85 TT της ιταλικής φίρμας MOTO-GUZZI.

Από το 1915 που κατασκευάστηκε η πρώτη μοτοσυκλέτα της ομώνυμης ιταλικής φίρμας περάσανε 104 χρόνια. Μέσα από αυτή τη πορεία του ενός αιώνα, δοκιμάστηκαν τεχνικές λύσεις και καινοτομίες που εξέλιξαν και βελτίωσαν τη μοτοσυκλέτα παγκόσμια.
Φτάνοντας στο σήμερα,η μοτοσυκλέτα της δοκιμής μας συνέχισε μια τάση του 1980 που ήθελε πολυχρηστικές μοτοσυκλέτες για τον αναβάτη.

Η MOTO-GUZZI V 85 συνεχίζει αυτή την παράδοση με νέα σχεδίαση και τεχνολογία, προσφέροντας άνεση για ταξίδια αλλά και κίνηση στην πόλη χωρίς να πει όχι και σε εκτός δρόμου διαδρομές τηρουμένων των αναλογιών. Οι Ιταλοί σχεδιαστές και μηχανικοί συνδύασαν ρετρό γραμμές με τεχνολογία του σήμερα, δίνοντας μεγάλη έμφαση στην άνεση και την ασφάλεια του αναβάτη, κατασκευάζοντας μια σύγχρονη μοτοσυκλέτα touring μικτής χρήσης.

Τα 853 κ.εκ. του V2 κινητήρα της με τους 80 ίππους σε συνδυασμό με τα 80 κιλά ροπής και τα τρία προγράμματα χαρτογράφησης Road-Rain-Off Road βοηθούν στην πρακτικότητα και στην πολυχρηστικότητα του αναβάτη που θα μοιραστεί μαζί της διαδρομές και εμπειρίες τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου.